söndag 11 januari 2009

Och nästa renoveringsprojekt är....trumvirvel...

Vårt lilla badrum. Och jag menar verkligen lilla! Vi ska förvandla 2 kvm till en fantastisk spa-upplevelse... eller nja, förhoppningsvis ett acceptabelt duschrum. Fast med dusch, handfat och toalett på den ytan måste varje pinal planeras in i minsta detalj. Och det har vi jobbat på idag. Vi har funderat på avloppsdragningar, väggtjocklekar, skivtjocklekar, minsta böjningsradier för rör och andra på det hela taget fullkomligt ointressanta grejer.

För det är ju ytskikten som räknas, och de har jag haft koll på länge. Det blir ett klassiskt vitt kakel på väggarna, utom på en vägg, som i stället kläs i en turkos-grön mosaik. Golvet blir ett svart klinkergolv (samma som i hallen utanför).
Handfatet heter Luna mini square och kommer från Dansani, skåpet under blir i högblankt svart, precis som toalettsitsen på inbyggnadstoaletten. Blandare och duscharmatur kommer från Strand. Om ni inte tittat på deras grejer, gör det!! Fantastisk känsla och 100% rostfritt stål. Jag blir nästan lycklig när jag tar i deras blandare.

Hoppas att vi kommer förbi alla tråkigheter, så att vi kommer till det skojiga snart!

1 kommentar:

  1. Dansani ska vi ha i våra badrum också.
    Snart kommer vår andra leverans och det ska bli så otroligt spännande att se allt komma på plats.
    Blir våra val så bra som vi tänkt?
    Ser fram emot att följa din blogg!

    SvaraRadera